این تصور اشتباه است. بسیاری از مردم تصور می کنند با جوشاندن، آب تصفیه شده به دست می آید.در صورتی که جوشاندن آب تنها در مواقعی که احتمال آلودگی میکروبی وجود دارد ، موثر است. مثلا زمانی که در مواقع ضروری از آب برکه ها یا رودخانه ها برای آشامیدن یا پخت وپز استفاده می کنیم از آنجا که قطعا در این آبها انگل ، ویروس ، باکتری و ... وجود دارد حتما باید آن را به مدت 20 دقیقه بجوشانید تا
در اثر حرارت ، میکروارگانیزمهای بیماری زا از بین بروند.نکته مهم این است که جوشاندن ،سموم محلول در آب مثل نیترات، ناخالصی های حل شده در آب ، سختی و سنگینی ، فلزات سنگین و... را از آب از بین نمی برد.از آنجا که آب لوله کشی شهری ، کلرزنی می شود لذا نگرانی از بابت آلودگی میکروبی وجود ندارد و در نتیجه جوشاندن آن لازم نیست و کمکی به بهتر شدن کیفیت آب نمی کند.
اشتراک
گزارش
نظرات من